Uttrycksfulla ögon med individuellt anpassade eyeliner

Små detaljer kan ha stora effekter. Många kunder väljer att rama in ögonen med en diskret eyeliner under och över ögats kant. Det ger en snygg inramning och en mer intensiv blick. Dessutom behöver du inte sminka dig och du kan vara säker på att du har en perfekt eyeliner dygnet runt.

Eyeliner är den skönsama lösningen

Många kvinnor använder dagligen mascara eller eyeliner. Men detta sätt att förstärka ögonen har vissa nackdelar. Restprodukter kan skada ögonfransarna och är man känslig eller använder kontaktlinser kan området kring ögonen bli rött och irriterat. Även om man har tunna eller korta fransar eller total avsaknad av fransar är en permanent eyeliner att föredra och skapar skräddarsydda lösningar utifrån kundens behov och önskemål. Våra Linergister avsätter alltid tillräckligt med tid för att ta fram den rätta formen och färgen som passar kunden och vi kan testa olika varianter om så önskas.

De känsliga områdena kring ögonen kräver kunskap, teknik och produkter av högsta kvalitet.
Färger tolereras även av personer med känslig hud.
För en harmonisk ansiktssymmetri rekommenderar vi att kombinera eyeliner med ögonbryn. Kombinationen av båda behandlingarna ger fantastiska resultat.

Vanliga behandlingsområden

Otydliga fransar eller total avsaknad
Här kan man förstärka eller imitera en franslinje punktvis för att rama in och öppna upp ögonen. Det är en mycket diskret variant med stor effekt.
Glasögonbärare
Det är både besvärligt och tidskrävande att sminka sig som glasögonbärare. Även med rätt ljus och en bra spegel kan det vara svårt att rita skarpa och jämna konturer. En permanent eyeliner från Long Time Liner garanterar ett perfekt resultat varje dag – med och utan glasögon.
Mikronfin eyeliner
Denna variant av Permanent Makeup innebär att man betonar övre och undre franskant med en tunn linje. Den skonsamma metoden ger ett naturligt resultat med mer uttrycksfulla ögon.
Dubbel eyeliner
Vill man ha en mer dramatisk effekt kan man skapa en eyeliner med flera färger. Det gör ögonfärgen mer intensiv och förstorar ögonen optiskt.